All-Round Printing B.V.

Zeefdruk laten maken in Eindhoven

Home » Zeefdruk Eindhoven

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in het laten maken van een zeefdruk in de regio Eindhoven? Dan is Allround Printing in Valkenswaard precies wat u zoekt. Wij zijn expert op het gebied van drukwerk. Wij werken onder andere met zeefdruk, tampondruk en dry-off set. Ook printen wij voor u digitaal. Denkt u hierbij aan reclame in de vorm van spandoeken, vlaggen, belettering en lichtreclame verzorgen en visitekaartjes, enveloppen, posters en flyers bedrukken. Onze jarenlange ervaring en expertise heeft ons een ISO-certificering opgeleverd.

  • Wij beletteren en bedrukken écht alles
  • ISO-gecertificeerd door onze expertise
  • Altijd een oplossing binnen uw budget

Bedrukken met behulp van zeefdruk in regio Eindhoven

Bij zeefdruk wordt de inkt door een gedeeltelijk afgedekt weefsel, ofwel de zeef, op een drukvlak aangebracht. Het deel dat niet tot het drukbeeld behoort, wordt ondoordringbaar gemaakt voor de inkt. Een rakel duwt de inkt door de opengelaten delen van de zeef. Hierdoor ontstaat er een afdruk. Voorbeelden van materialen waarop u een afdruk kunt laten maken met behulp van onze zeefdruk in omgeving Eindhoven, zijn T-shirts, jassen, tassen, paraplu’s, mappen en portfolio’s. Een zeefdruk laten maken is echter niet alleen mogelijk op vlakke materialen, maar ook op ronde producten, zoals een glas of een beker.

Wanneer een zeefdruk laten maken niet mogelijk is, bieden wij u ook de mogelijkheid tot tampondruk of dry-offset vanuit onze drukkerij in Eindhoven.

Zeefdrukken brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Het is op veel materialen te gebruiken
  • Het bedrukt eenvoudig en snel grote aantallen
  • De inkt is licht
  • Het is slijtvast
  • De inkt is geheel dekkend

Specialist op het gebied van zeefdruk

Ons bedrijf in omgeving Eindhoven houdt zich al ruim 25 jaar bezig met zeefdruk. Wij hebben u dan ook veel te bieden op het gebied van zeefdrukken laten maken. Als u meer wilt weten over onze diensten, bijvoorbeeld over het maken van transfers, kunt u bellen naar (040) 201 68 42 op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur. U vindt niet snel een betere zeefdrukkerij in Brabant.

<!-- End Google Tag Manager (noscript) --