Allround Printing B.V.

Zeefdruk laten maken in Eindhoven

Home » Zeefdruk Eindhoven

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in het laten maken van een zeefdruk in regio Eindhoven? Dan is Allround Printing in Valkenswaard precies wat u zoekt. Wij zijn expert op het gebied van drukwerk. Wij werken onder andere met zeefdruk en weten alles over het principe van zeefdrukken. Ook printen wij digitaal voor u. Denkt u hierbij aan reclame in de vorm van spandoeken, vlaggen, belettering en lichtreclame. De jarenlange ervaring en expertise van onze drukkerij nabij Eindhoven, onder andere met zeefdrukken, heeft ons een ISO-certificering opgeleverd. We leggen u graag uit wat de voordelen van zeefdrukken zijn.

  • Wij beletteren en bedrukken écht alles
  • ISO-gecertificeerd door onze expertise
  • Altijd een oplossing binnen uw budget

Bedrukken met behulp van zeefdruk

Bij zeefdruk wordt de inkt door een gedeeltelijk afgedekt weefsel, ofwel de zeef, op een drukvlak aangebracht. Voorbeelden van materialen waarop u een afdruk kunt laten maken met behulp van een zeefdruk, zijn T-shirts, jassen, tassen, paraplu’s, mappen en portfolio’s. Een zeefdruk laten maken is echter niet alleen mogelijk op vlakke materialen, maar ook op ronde producten, zoals glazen of flessen. De vele toepassingsmogelijkheden is slechts één van de voordelen die zeefdrukken met zich meebrengt. Het principe van zeefdrukken brengt u een efficiënte manier om uw producten te bedrukken.

Het principe van zeefdrukken

Als specialist in het bedrukken van promotiemateriaal gebruiken we de beste drukmethodes. Het principe van zeefdrukken, dat we hanteren in onze drukkerij, draait om het aanbrengen van inkt door een gedeeltelijk afgedekte zeef op een afdrukoppervlak. Door delen van de zeef af te sluiten voor inkt, wordt alleen het gewenste drukbeeld doorgelaten. Een rakel duwt vervolgens de inkt door de open delen van de zeef, waardoor een nauwkeurige afdruk ontstaat.

Voordelen van zeefdrukken

Het laten maken van zeefdrukken bij onze drukkerij nabij Eindhoven brengt tevens meerdere voordelen met zich mee:

  • Het is op veel materialen te gebruiken
  • Het bedrukt eenvoudig en snel grote aantallen
  • De inkt is licht
  • Het is slijtvast
  • De inkt is geheel dekkend

Wanneer een zeefdruk laten maken niet mogelijk is, bieden wij u ook de mogelijkheid tot tampondruk. Kiest u liever voor een andere drukmogelijkheid? Dan kunt u ook kiezen voor een dry-offset.

Laat uw zeefdrukken maken bij onze drukkerij

De medewerkers van ons bedrijf richten zich al jarenlang op het principe van zeefdrukken en we bieden u dan ook vele voordelen met deze manier van drukken. Als u meer wilt weten over onze diensten, bijvoorbeeld over het maken van transfers, kunt u bellen naar (040) 201 68 42. Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 08.00 en 16.30 uur. U vindt niet snel een betere zeefdrukkerij in Brabant.

All-Round Printing B.V.