Allround Printing B.V.

Transfers laten maken

Home » Digitaal printwerk » Transfers laten maken

Indien u transfers wilt laten maken, bent u bij ons aan het goede adres. Allround Printing is dé specialist op het gebied van drukwerk. Wij maken de mooiste transfers in onze drukkerij te Valkenswaard. Wilt u digitale transfers bij ons bestellen, of hebben zeefdruk transfers toch de voorkeur? Wij zijn ISO-gecertificeerd, waardoor u bij ons verzekerd bent van de allerbeste kwaliteit.

Transfers laten maken met de opdruk die u wilt

U kunt verschillende transfers laten maken bij onze drukkerij. Wanneer u transfers bestelt is het van belang dat u weet welk type transfer uw voorkeur heeft. We werken met drie verschillende transfers. U kunt een van de volgende transfers laten maken:

  • Digitaal geprinte transfers
  • Transfers uit vaste kleur folie
  • Zeefdruk transfers

Digitale transfers

Wilt u digitale transfers bestellen? Digitaal geprinte transfers worden op een witte folie geprint. Vervolgens wordt het logo uitgesneden. Bij het laten maken van digitale transfers is het niet mogelijk om te fijne tekst te gebruiken. Dit wordt dan te klein om uitgesneden te worden. Wellicht kan dit in een vlakje gezet worden. Een voordeel bij deze techniek is dat het niet uitmaakt hoeveel kleuren het logo heeft, alles wordt in full colour gemaakt. Het bestellen van digitale transfers is vooral interessant bij een kleine oplage.

Transfers uit vaste kleur folie

De transfers uit vaste kleur folie worden gebruikt als u één of meerdere kleuren wilt laten maken met kleine aantallen. Uit een rol van een vaste kleur (bijv. zwart of rood) wordt dan een tekst of een logo gesneden. Ook wordt dit gebruikt om speciale kleuren te gebruiken. Bijvoorbeeld glittergoud, een leger-motief, neon kleuren of een metallic kleur.

Zeefdruk transfers

Zeefdruk transfers worden in één of meerdere kleuren gedrukt. Er wordt een zeefdruk in spiegelbeeld op een vel speciaal papier gezet. Vervolgens wordt dit met hitte overgezet op het product. Voordeel van zeefdruktransfers is het feit dat stof die met deze techniek bedrukt is, wasbaar is tot 90 graden. Ook kunnen er kleinere details gebruikt worden.

Informeer naar onze dienstverlening

Onze drukkerij biedt vele mogelijkheden op het gebied van industrieel drukwerk. Wij denken graag met u mee welk type drukwerk het meest geschikt is voor uw situatie. Kiest u voor zeefdruk transfers om met veel details en nauwkeurige belettering te werken? Of wilt u toch digitale transfers bestellen, wetend dat digitaal printen voor veel hogere resolutie zorgt? Allorund Printing is dé geschikte partner om elk type transfers te laten maken. Voor meer informatie raden wij u aan om ons te bellen via het nummer (040) 201 68 42 of vul het contactformulier in.

All-Round Printing B.V.