Allround Printing B.V.

Op een rond oppervlak digitaal uw flessen bedrukken

Home » Rond digitaal flessen bedrukken

Bij Allround Printing zijn we gespecialiseerd om op een rond oppervlak digitaal uw flessen of andere producten te bedrukken. Wij zijn dé specialist in het bedrukken van een uitgebreid scala aan producten. Wanneer u flessen als een geschenk wilt geven, dan is het verstandig om deze op de juiste manier te laten bedrukken.

  • Wij beletteren en bedrukken écht alles
  • ISO-gecertificeerd door onze expertise
  • Altijd een oplossing binnen uw budget

Een rond logo digitaal op uw flessen laten bedrukken

Onze expertise strekt zich uit tot het vakkundig vervaardigen van digitaal printwerk op diverse materialen. Een van onze unieke specialiteiten is het digitaal bedrukken van een rond oppervlak, zoals flessen. Heeft u bijvoorbeeld een rond logo, dan kunnen wij deze digitaal op al uw flessen bedrukken. U kunt deze gepersonaliseerde flessen bedrukken voor uw B2B-klanten of ze weggeven als cadeau aan uw eigen personeel. U schakelt ons niet alleen in voor het bedrukken van glas, maar ook diverse andere materialen. Denk hierbij ook aan het bedrukken van plastic. Ons team van ervaren professionals combineert geavanceerde technologie met creatief vakmanschap om elke opdracht tot in de puntjes uit te voeren.

Ons aanbod reclamemiddelen bestaat uit:

Laat een mooi bedrukte fles ontwerpen

Bij onze drukkerij begrijpen we dat elk product zijn eigen unieke uitstraling moet hebben. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor om al uw flessen met een rond oppervlak digitaal te bedrukken, waarbij we zorgen voor een naadloze en professionele afwerking. Of het nu gaat om eenmalige bestellingen of grootschalige projecten, we leveren consistent uitmuntende resultaten. Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen en de mogelijkheden te bespreken. We zijn telefonisch bereikbaar via (040) 201 68 42.

All-Round Printing B.V.