All-Round Printing B.V.

Digitaal printwerk

Home » Digitaal printwerk

Voor een opdracht waarbij digitaal printwerk uitgevoerd moet worden staan wij graag voor u klaar. Allround Printing is een specialist in diverse vormen van drukwerk. Vanuit onze drukkerij in Valkenswaard verzorgen wij elk type drukwerk waar u interesse in heeft. Wij komen altijd onze afspraken na en garanderen een snelle levering van uw bestelling.

Voordelen van digitaal printen:

  • Per stuk personaliseren voor een lage prijs
  • Géén cliche en zeefkosten
  • Korte levertijden
  • Hoge kwaliteit
  • Krasvast

Uw partner voor al uw digitaal printwerk

Digitaal printwerk is dé nieuwe manier van drukken. Hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van films, clichés of zeven. De printers printen rechtstreeks op het product. Hierdoor wordt er geen druppel inkt te veel gebruikt. Alles wordt in full colour bedrukt. De resolutie die u met digitaal printwerk bereikt, ligt vele malen hoger dan bij tampondruk. Nog een heel groot voordeel van digitaal printwerk is dat er geen minimumaantal stuks is dat u kunt laten personaliseren. Ook kunt u het printwerk laten uitvoeren tegen een lage prijs. Ook is het mogelijk om een serie producten allemaal te voorzien van een andere naam of een opvolgend serienummer.

Informeer naar de mogelijkheden

De meest geschikte producten voor digitaal printwerk zijn zoveel mogelijk vlak. Hierbij moet u vooral denken aan digitale transfers, stickers of canvassen. Dit is omdat de printkop er van boven overheen gaat. Die printkop moet een bepaalde afstand van het product hebben om scherp te kunnen printen. Informeer naar de mogelijkheden wanneer u interesse hebt in digitaal printwerk in de regio Eindhoven. Bel gerust naar (040) 201 68 42 of bezoek ons op de Dommelseweg 202 te Valkenswaard.

<!-- End Google Tag Manager (noscript) --