Allround Printing B.V.

Digitaal printwerk

Home » Digitaal printwerk

Voor een opdracht waarbij digitaal printwerk uitgevoerd moet worden, staan wij graag voor u klaar. Allround Printing is specialist in diverse vormen van drukwerk. Vanuit onze drukkerij in Valkenswaard, nabij Eindhoven, verzorgen wij elk type drukwerk waar u interesse in heeft en maken we digitaal printen mogelijk. Wij komen altijd onze afspraken na en garanderen een snelle levering van uw bestelling.

  • Wij beletteren en bedrukken écht alles
  • ISO-gecertificeerd door onze expertise
  • Altijd een oplossing binnen uw budget

Uw partner voor al uw digitaal printwerk

Digitaal printwerk is dé nieuwe manier van drukken. Hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van films, clichés of zeven. De printers printen rechtstreeks op het product. Hierdoor wordt er geen druppel inkt te veel gebruikt. Alles wordt in fullcolour bedrukt. De resolutie die u met digitaal printwerk bereikt, ligt vele malen hoger dan bij tampondruk. De voordelen van digitaal printen zijn onder andere:

  • Per stuk personaliseren voor een lage prijs
  • Géén cliché- en zeefkosten
  • Korte levertijden
  • Hoge kwaliteit
  • Krasvast

Nog een groot voordeel van digitaal printen bij onze drukkerij is dat er geen minimumaantal stuks is dat u kunt laten personaliseren. Ook kunt u het digitaal printwerk laten uitvoeren tegen een lage prijs. Daarnaast is het mogelijk om een serie producten allemaal te voorzien van een andere naam of een opvolgend serienummer. Naast ons specialisme in digitale opdrachten, zijn we ook gespecialiseerd in industrieel drukwerk.

Informeer naar de mogelijkheden van digitaal printen in regio Eindhoven

De meest geschikte producten voor digitaal printwerk zijn zoveel mogelijk vlak. Hierbij moet u vooral denken aan bijvoorbeeld digitale transfers. Ook stickers kunnen wij perfect bedrukken voor diverse doeleinden. Dit is omdat de printkop er vanboven overheen gaat. Die printkop moet een bepaalde afstand van het product hebben om scherp te kunnen printen. Informeer naar de mogelijkheden wanneer u interesse heeft in digitaal printen. Bel gerust naar (040) 201 68 42 of neem contact met ons op via het contactformulier.

All-Round Printing B.V.