Allround Printing B.V.

Stickers printen Eindhoven

Home » Stickers printen Eindhoven

Digitaal stickers printen in Eindhoven doet u bij Allround Printing. Wij zijn expert op het gebied van drukwerk. Van zeefdruk en tampondruk tot digitaal printen, wij kunnen het allemaal. Wij garanderen u drukwerk van perfecte kwaliteit en een goede service. Wij hebben een ISO-certificaat dat aantoont dat wij deze garantie mogen geven.

  • Wij beletteren en bedrukken écht alles
  • ISO-gecertificeerd door onze expertise
  • Altijd een oplossing binnen uw budget

Digitaal stickers printen bij Allround Printing in regio Eindhoven

 In heel Brabant staan wij bekend om ons drukwerk. Sinds kort leveren wij niet alleen standaard drukwerk, maar richten we ons ook op digitaal printen. Dit is de nieuwe manier van drukken. De resolutie die met digitaal printen kan worden bereik is vele malen hoger dan die van andere druktechnieken. Drukken gaat op deze manier zeer snel en het is goedkoper doordat geen cliche of zeef nodig is. Bij Allround Printing gebruiken we digitaal printen voor meerdere producten, waaronder aanstekers, transfers, canvasdoeken en stickers. De stickers die u bij ons in Eindhoven kan laten printen zijn verkrijgbaar in kleine en grote formaten. De afdruk is kleurecht, waterbestendig en krasvast. Ze zijn leverbaar in een vierkante of ronde vorm, maar u kunt ook zelf een apartere vorm kiezen.

Betere slijtvastheid

Wilt u er zeker van zijn dat uw stickers niet snel verslijten, bijvoorbeeld wanneer u deze op voertuigen wilt plakken? Kies er dan voor om in onze drukkerij in Eindhoven sticker te laten printen die zijn voorzien van een transparante beschermlaag. Dit wordt ook wel lamineren genoemd. Wij kunnen u hier alles over vertellen. Kom een keertje langs op de Dommelseweg 202 te Valkenswaard of bel ons op via (040) 201 68 42. Wij zijn geopend op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur. ​