Allround Printing B.V.

Gelamineerde stickers bedrukken

Home » Gelamineerde stickers bedrukken

Wilt u gelamineerde stickers bedrukken met uw bedrijfslogo of een eigen ontwerp? Allround Printing uit Valkenswaard staat in de regio bekend als dé drukkerij, zowel voor klassieke drukmethodes als voor digitaal printen. Bij ons kunt u terecht voor onder meer het laten drukken van stickers, voor belettering of voor het bedrukken van glaswerk. Voor iedere vraag, bieden wij een oplossing. Ontdek wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen op het gebied van kwalitatief drukwerk.

  • Wij beletteren en bedrukken écht alles
  • ISO-gecertificeerd door onze expertise
  • Altijd een oplossing binnen uw budget

Gelamineerde stickers bedrukken voor verwerking op voertuigen

Wilt u stickers laten printen met een transparante beschermlaag? Door gelamineerde stickers te laten bedrukken, bent u ervan verzekerd dat het ontwerp niet snel verslijt. Deze vorm van plastic stickers bedrukken raden we voornamelijk aan wanneer u de stickers op een voertuig wilt toepassen. Het printen van stickers is mogelijk in ieder gewenst formaat. Denk hierbij aan rechte of ronde randen, maar het is ook mogelijk om een complexer ontwerp te laten realiseren. Maak uw bestelling compleet door uw logo bijvoorbeeld ook te laten drukken op vlaggen of in een lichtreclame! Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden voor het bedrukken van promotiemateriaal.

Plaats een bestelling bij onze drukkerij

Het bedrukken van gelamineerde stickers zorgt ervoor dat uw ontwerp zo lang mogelijk behouden blijft. Uw ontwerp wordt gedrukt op zelfklevend vinyl in full color. Hierdoor is uw sticker kleurecht, waterbestendig én krasvast. Wilt u een bestelling plaatsen bij onze drukkerij? Neem contact met ons op voor meer informatie of kom gerust een keer langs! Bel naar (040) 201 68 42 voor direct contact met een van onze medewerkers.

All-Round Printing B.V.