Allround Printing B.V.

Spandoek in frame laten maken nabij Eindhoven

Home » Spandoek in frame Eindhoven

Wilt u een spandoek in frame als reclamemiddel gebruiken in regio Eindhoven? Laat deze dan ontwikkelen door Allround Printing in Valkenswaard, op korte afstand van Eindhoven. Wij hebben jarenlang onderzoek uitgevoerd en ervaring opgedaan. Dat heeft ons gemaakt tot een succesvol drukwerkbedrijf met een gestroomlijnde productie en een ISO-certificering.

  • Wij beletteren en bedrukken écht alles
  • ISO-gecertificeerd door onze expertise
  • Altijd een oplossing binnen uw budget

Spandoek in frame laten produceren

Wij produceren spandoeken in alle mogelijke formaten. Onze spandoeken zijn gemaakt van 550 gram zware kwaliteit semi glans PVC doek. Dit levert een haarscherpe afdruk op. Rondom wordt het spandoek voorzien van ringen of een tunnelzoom. Daarnaast kiest u er ook voor kiezen om het spandoek in een aluminium frame te laten plaatsen. Daarbij kunnen ook bevestigingsbeugels en elastieken worden geleverd. Dit spandoek in frame kunnen wij voor u overal in Eindhoven en omgeving plaatsen. Ons werkterrein beslaat heel Brabant en eventueel daarbuiten. Naast spandoeken produceren wij ook andere reclamemiddelen, zoals:

Voor het bedrukken van promotiemateriaal zit u bij ons goed. We bieden diverse mogelijkheden aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Laat uw reclame door ons maken

Met onze reclamemiddelen garanderen wij u dat u opvalt en uw boodschap goed overbrengt op uw (potentiële) klanten. Wanneer u een spandoek in frame wilt laten produceren door ons drukwerkbedrijf, kunt u ons bellen via (040) 201 68 42. Van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur staan onze deskundige medewerkers u graag te woord.

All-Round Printing B.V.