All-Round Printing B.V.

Tampondruk Eindhoven

Home » Tampondruk Eindhoven

Voor tampondruk kunt u terecht in drukkerij Allround Printing in regio Eindhoven. Wij verzorgen allerlei soorten drukwerk, van tampondruk tot digitaal printen. Ook kunt u voor reclame bij ons terecht. Zo maken wij graag voor u spandoeken, vlaggen, lichtreclame of belettering om uw bedrijf beter te laten opvallen. Ook eenvoudiger drukwerk, van bijvoorbeeld flyers of posters, kan worden uitgevoerd in onze drukkerij.

  • Wij beletteren en bedrukken écht alles
  • ISO-gecertificeerd door onze expertise
  • Altijd een oplossing binnen uw budget

Kwalitatieve tampondruk in regio Eindhoven

Tampondruk is geschikt voor alle producten, of deze nu rond, hol of bol zijn en of deze nu groot of klein zijn. Ook maakt het niet uit of het oppervlak van dit product glad of gestructureerd is. Tampondruk biedt u onbeperkte drukmogelijkheden. Er wordt een vlakke plaat gebruikt, cliche genaamd, waarin verdiepingen worden geëtst. Die verdiepingen worden gevuld met inkt. Vervolgens wordt een stempel van siliconenrubber, de tampon, op het cliche gedrukt en deze neemt de inkt over. De tampon brengt vervolgens de inkt aan op het te bedrukken product. U kunt onder andere pennen, glazen, aanstekers, frisbees, magneten en openers op deze manier laten bedrukken door onze tampondruk in regio Eindhoven.

De juist tampon voor iedere vorm, grootte en materiaalsoort

Zoals eerder aangegeven is tampondruk geschikt voor producten van vrijwel iedere vorm, grootte en materiaalsoort. Op basis hiervan wordt een geschikte tampon gekozen met de juiste vorm en hardheid. Wij vertellen u graag hoe bij ons in regio Eindhoven tampondruk in zijn werking gaat en in welk opzicht het verschilt van andere druktechnieken, zoals zeefdruk of dry-offset. U kunt hiervoor bellen naar (040) 201 68 42 of langskomen bij ons drukwerkbedrijf in Brabant op de Dommelseweg 202 te Valkenswaard. Wij hopen u snel te spreken.

<!-- End Google Tag Manager (noscript) --